Expedities

Voor wie?

Vertegenwoordigers van een groep inwoners (bijvoorbeeld dorpsbelangen, ondernemersverenigingen, boermarken et cetera) vormen een brede werkgroep van stakeholders. Na afloop van de algemene informatiebijeenkomst op 18 mei 2018 hebben de vertegenwoordigers de mogelijkheid om zich opnieuw in te schrijven voor de werkgroep en daarmee voor de expedities. De stakeholders vertegenwoordigen een bepaald belang in de openbare ruimte (historie, natuur, toerisme, onderwijs, zorg et cetera) of vertegenwoordigen een groep inwoners. Deze werkgroep gaat in 2018 net als in 2017 in vier subgroepen op expeditie. Individuele inwoners kunnen hun ideeën via de werkgroepleden inbrengen en hebben de mogelijkheid gehad deel te nemen aan de enquête.

 

Wat gaan we doen?

De stakeholders gaan in het najaar 2018 (data volgen) in vier subgroepen binnen én buiten discussieren over hoe ze uitvoering willen geven aan de visie op de openbare ruimte. Tijdens de eerste expedities bespreken we de inrichtingsmaatregelen en beheermaatregelen die nodig zijn om de onderscheidende waarden zoals die beschreven in de visie te versterken.

In de tweede expedities maken we afspraken over rolverdeling in de uitvoering. We bespreken wat de organisaties zelf willen bijdragen en wat de taak van de gemeente is.

Participatiedossier

De verslagen van alle bijeenkomsten en de enquête zijn gebundeld in een participatiedossier. Deze kunt u downloaden door te klikken op deze link.

Verslagen: klik op de afbeeldingen om te downloaden

Expedities 

Groep Vledder e.o.

Expedities 

Groep Dwingeloo e.o.

Expedities 

Groep Havelte e.o.

Expedities

Groep Diever e.o.

Informatiebijeenkomst

© 2020 Door Idverde Advies in opdracht van de gemeente Westerveld

Gemeente Westerveld

Raadhuislaan 1, Diever

Postbus 50, 7970 AB Havelte
Tel. 14 0521

www.gemeentewesterveld.nl

Idverde Advies

Oude Apeldoornseweg 41

7333 NR Apeldoorn

Tel. 055 312 4070

www.idverde.nl

  • Grey Twitter Icon